hier vind je ons

Onze praktijk zit op het terrein van het UMCG in Groningen. Je vindt ons in het Zusterhuis, ingang 27, op de achtste etage.

lopend of op de fiets
Vanaf de Petrus Campersingel neem je de zij-ingang met de slagboom ter hoogte van huisnummer 247. Het Zusterhuis bevindt zich op de eerste hoek aan de rechterkant.

Vanaf de Oostersingel neem je het fietspad tegenover café ‘de Buurvrouw’. Je fietst dan recht op het Zusterhuis af.
Vanaf de Antonius Deusinglaan volg je de nieuwe toegangsweg, voorbij de slagboom. Ingang 27 ligt dan aan je linkerhand.

met de bus
Op www.9292ov.nl kun je opzoeken welke bus voor jou het meest geschikt is. Hou er rekening mee dat het vanaf de bushalte 5 à 10 minuten lopen is naar onze praktijk.

parkeren
Je kunt je auto het beste parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG. Die bereik je via de ingang aan de Antonius Deusinglaan. Als je de parkeergarage uitkomt, loop je onder het gebouw door. Je loopt dan recht op ingang 27 af.
 

in het zusterhuis
De liften naar de achtste verdieping zitten helemaal achter in het Zusterhuis. Vanaf de ingang loop je de hele gang door. Aan het einde buigt die af naar links. Door de klapdeur kom je bij de liften. Als je op de achtste verdieping uit de lift stapt, sta je meteen voor onze praktijk.
 

spreekuurlocatie Beijum
Wekelijks op de woensdag of donderdag is er ook spreekuur in Beijum, aan de Isebrandtsheerd 96. Dat is bij het consultatiebureau. 

plattegrond UMCG-terrein