onze missie en visie

 

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven. Als je het voor het eerst meemaakt, maar ook als je al moeder bent. Het is fijn als je dan kunt vertrouwen op deskundige en betrokken en persoonlijke begeleiding. En daar staan wij voor. Zwangerschap en geboorte zijn een natuurlijk proces, dat is ons uitgangspunt en de basis voor onze visie.

In onze visie zien wij de zwangere samen met haar partner vol vertrouwen de zwangerschap, bevalling en het kraambed doorlopen.

Dit willen we bereiken door:

Te luisteren naar de wens van de zwangere en zo in goed overleg zorg op maat te geven. Wij bieden de zorg tijdens de zwangerschap aan in kleine teams. Ook is er de mogelijkheid om de zorg tijdens je zwangerschap in groepsverband te ontvangen (Centering Pregnancy). De verloskundige biedt zorg die, waar mogelijk, wetenschappelijk is onderbouwd en werkt nauw samen met andere zorgverleners in de geboortezorg. Daarbij beschikt de VSP over goed opgeleide echoscopisten die alle reguliere echo’s in onze praktijk maken. Tevens biedt onze praktijk coaching en lactatiekundige zorg.

Onze missie is:
om, steeds in overleg en samenwerking met de cliënt, professionele en kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden. Ook op momenten dat er complicaties zijn.

Wij vinden dat tevreden cliënten de basis vormen voor het bestaan van onze organisatie.
Deze cliënttevredenheid wordt gerealiseerd door gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, die met volle inzet voor deze organisatie werken.

Samengevat

‘’Samen met de zwangere en haar partner bouwen aan de beste start voor Moeder en Kind’’.